Torsdagshäng på Midsommargården: Allsångsbingo 28/5

Under konceptet Torsdagshäng bjuder vi under ett antal torsdagar in till skönt häng med någon aktivitet, enkelt fika och tillfälle att umgås. Detta är ett av flera sätt för oss att öppna upp Midsommargården och välkomna fler till vårt lokala kulturhus!

Den 28 maj blir det premiär och vi inleder med Allsångs-bingo! Reglerna är enkla, det kommer bli härlig stämning och somriga allsångsvibbar!

Marit Eriksson och Peppe Bergström, två mångsidiga artister som medverkat i musikaler och shower runt om i Sverige, leder allsångsbingon och beskriver den så här:

Vi drar igång ett enkelt bingospel på det klassiska viset, men där vissa siffror inte bara betyder ett kryss på brickan utan också en gemensam allsång. Vill man bara spela bingo, får man självklart göra det och istället tyst njuta av vacker allsång!

Välkomna!

 

TORSDAGSHANG_ALLSANG

Projektet genomförs med stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas minnesfond.