Torsdagshäng: att mötas genom musik 21/1

MI-FORENINGEN_kopia

Musikens språk är samma världen över. Vi vill testa det i praktiken och bjuder in till ett torsdagshäng där musiken får leda mötet mellan människor. Sångerskan Ulrika Borking och gitarristen Peter Nilsson sjunger och spelar. På plats kommer det finnas enkelt fika och möjlighet att delta i musikstunden exempelvis genom rytminstrument. Ta med kompisar och familj på musik-häng!

Tid: 21/1 2016 kl 17.00-18.30

—————————-
Under konceptet Torsdagshäng bjuder vi under ett antal torsdagar in till skönt häng med någon aktivitet, enkelt fika och tillfälle att umgås. Detta är ett av flera sätt för oss att välkomna fler till vårt lokala kulturhus! Projektet Torsdagshäng genomförs med stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas minnesfond.

Välkomna!