Torsdagshäng: Improvisationsteater 7/4

Impro

Varmt välkomna på Torsdagshäng med improvisationsteater tillsammans med impro-gruppen Hybris!

Tors 7 april
Från kl 17.00 finns det fika till självkostnadspris.
Ca 17.30 börjar improvisationsteatern.

Ett skönt häng för den som är nyfiken på improvisationsteater. Innehållet kommer utgå från dikter, så ta gärna med en diktbok eller en egenskriven dikt så kanske din/a dikt/er blir inspiration till kvällens innehåll 🙂

Som vanligt är Torsdagshänget för alla – stora som små och innehållet anpassas efter publiken.
Som publik väljer du vilken nivå du vill delta på – antingen enbart som åskådare eller genom medverkan i någon form. Självklart är det helt upp till var och en 🙂

Hybris är en improvisationsteatergrupp som spelar fri och flowig impro som pendlar mellan det konkreta och abstrakta, det allvarliga och det humoristiska. Musik, poesi eller rörelser inspirerar till scener, dikter eller längre berättelser – allt i samklang med våra egna och publikens impulser. Hybris består av Annette Grahn, Åsa Dahlgren, Viktor Bjule Öberg, Tommy Rydling och Jenny Elfving.

———————————–
Under konceptet Torsdagshäng bjuder vi under ett antal torsdagar in till skönt häng med någon aktivitet, enkelt fika och tillfälle att umgås. Detta är ett av flera sätt för oss att välkomna fler till vårt lokala kulturhus! Projektet Torsdagshäng genomförs med stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas minnesfond.