Torsdagshäng: Så tar du hand om din cykel – 1/9

Hur hårt ska egentligen däcken på cykeln vara pumpade och vad gör du om kedjan har hoppat av?
Höstens första Torsdagshäng på Midsommargården är perfekt för alla som har en cykel och vill att den ska hålla så länge som möjligt!

Cykelproffset Öjvind inleder uppe i Midsommargårdens foajé med tips och råd om hur du tar hand om din cykel på bästa sätt, enkla småknep för att få den att hålla i höst- och vinterslask och några vanliga varningssignaler du bör vara uppmärksam på och åtgärda snarast. Här finns även enkelt fika till självkostnadspris.

Därefter finns möjlighet att pumpa däck, olja kedjor eller rådfråga om annat smått och gott. Har du olyckligtvis råkat ut för punka går det bra att ta med cykel och ny slang (Obs! Slangen måste vara köpt i förväg då det finns så många olika modeller). Diverse verktyg för detta finns på plats att låna.

När? Tors 1/9 17.00-18.30
Var? På Midsommargården, Telefonplan 3
VÄLKOMNA!

—————

Under konceptet Torsdagshäng bjuder vi förtsa torsdagen i varje månad (ibland oftare!) in till skönt häng med någon aktivitet, enkelt fika och tillfälle att umgås. Detta är ett av flera sätt för oss att välkomna fler till vårt lokala kulturhus! Projektet Torsdagshäng genomförs med stöd från Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas minnesfond.