Stickbio – 13/11

bannerstickbio-13-nov

Nu är det dags för stickbio på Midsommargården igen!

Stickbio är precis vad det låter som – njut av en härlig film och sticka samtidigt! Självklart är belysningen anpassad för att se både film och stickning, och det klirrande ljudet av stickor är en del av upplevelsen.

Denna gång visar vi komedin ”Hello, My Name Is Doris”

Handling:
Efter att ha levt ett liv som ständigt förbisedd och ignorerad får en kvinna sin värld vänd upp-och-ned då hon träffar sitt livs kärlek. ”Hello, My Name is Doris” är en smart, kvick och känslofylld komedi om kärlek på äldre dagar. När Doris Miller möter John Fremon, företagets nya och hippa art director är det kärlek vid första ögonkastet – åtminstone för Doris. För första gången i livet har Doris chansen att få uppleva romantik där hon själv, och inte någon av figurerna i hennes böcker, spelar huvudrollen. Det enda hon behöver göra är att övertyga John om att de båda är menade för varandra.

Tid: ca 95 min

Mingel och snacks från 14.00 (ingår i biljettpriset)
Filmen börjar kl 15.00

Pris: 85 kr (inkl snacks)

Biljett bokas via följande länk: https://billetto.se/sv/stickbio-paa-midsommargaarden

Midsommargården ligger en minuts promenad från T-bana Telefonplan

Välkomna önskar Föreningen Midsommargården!