Rosa Stationen Telefonplan, infomöte – 12/2

rosastationen

Ny i Sverige? Bott här länge? Välkommen till Rosa Stationen Telefonplan, Kultursöndagar på Midsommargården!

Vi ser fram emot en vår med många roliga möten och spännande kultur. Det kommer bli clowner, teater, dans, drakbygge, musik och mycket annat.

Kom på informationsmötet nästa söndag, 12/ kl 15.30-16.30, så får du veta mer.
Hoppas att vi ses!


Mer om Rosa Stationen, Telefonplan – Kultursöndagar på Midsommargården

Den 19 februari slår Rosa Stationen Telefonplan upp portarna. Det är Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm som tillsammans driver projektet.

Varannan söndag under våren skapar vi en kulturell mötesplats på Midsommargården där nya och etablerade svenskar har möjlighet att mötas, lära känna och lära av varandra. Genom kulturen kan vi mötas på samma villkor och öppna upp för kulturutbyten.

Med många engagerade deltagare och volontärer vill vi skapa roliga och avslappnade söndagar med mycket kultur och nya möten. Det är alla volontär och deltagare som gör skillnad och formar aktiviteterna.

Vi söker volontärer som kan representera Refugees Welcome Stockholm på söndagarna och hjälpa till med bland annat mottagning, café, barnpassning och såklart forma och delta i aktiviteterna. Det finns alltid något att göra, du är värdefull ♥

Kultursöndagarna på Midsommargården sker med stöd av Stockholms Kulturförvaltning. Hemköp Telefonplan sponsrar med fika. Tack!

Adress: Telefonplan 3, 126 37 Hägersten
T-bana: Telefonplan