Stickbio på Midsommargården – 28/3

banner_stickbio_captain

Dags för stickbio på Midsommargården!

Tisdag den 28/3

Mingel, stickprat och snacks från kl 17.30 (ingår i biljettpriset)
Filmen börjar kl 18.00

Stickbio är precis vad det låter som – njut av en härlig film och sticka (eller handarbeta med valfritt projekt) samtidigt! Självklart är belysningen anpassad för att se både film och stickning, och det klirrande ljudet av stickor är en del av upplevelsen.

Denna gång visar vi drama-komedin ”Captain Fantastic”

Handling:
Ben har skapat ett paradis för sig och sina sex barn i nordvästra USAs djupa skogar, lagom långt bort från övrig familj och vänner. Där uppfostrar han dem till att bli starka, bildade och självständiga individer. Men en plötslig händelse tvingar den udda familjen att lämna sitt trygga hem och återvända till civilisationen. Där tvingas Ben försvara och utvärdera det sätt han valt att leva med sina barn inför både sig själv, barnen och sin omgivning. Det råder ingen tvekan om att han är världens bästa pappa, men frågan är om sättet han valt att leva verkligen passar dem alla.

Filmens längd: ca 120 min

Pris: 85 kr (inkl snacks)
Biljett bokas via https://billetto.se/events/stickbio-pa-midsommargarden

Midsommargården ligger en minuts promenad från T-bana Telefonplan

Välkomna önskar Föreningen Midsommargården!