Vi tittar tillbaka…

…På våren 2017 på Studio Ung, det har hänt så mycket! Låt oss göra en throwback:

Vi lärde oss dansa  Street Dance med Arvid varje vecka, sy och göra makramé på designstudion med Anna och vi har fotat till vår grymma foto/filmstudio med NIVE som avslutades med en fantastisk vernissage. Dessutom har vi haft andra grejer som kommit och gått – som när Studio Ung besökte AIKs hockeyskola och Flädersaftstillverningen med Anna Stefansson. Vi får inte heller glömma Studio Ungs loppis med allt pyssel vid Midsommarkransen eller screendans med Cyntia Botello.

Under Rosa Stationens evenemang har Studio Ung deltagarna hållit i bl.a. drakbyggarworkshop där vi skapade fantasifulla drakar av färgglada silkepappaper och plast. Makrameworkshopen var lite strulig till en början med all tråd och allt pillande, men efter flitig övning och bra guidning gick det (nästan) som en dans på rosor.

Och någon gång har det hänt att vi bara har umgåtts, softat och fikat. Vilken tur att man är mellan 14-25 år och får tillgång till att skapa, lära sig nya saker och träffa nya människor, helt gratis…

Här nedan ser ni ett fotokollage med olika minnen från våren här på Studio Ung:

Nu ser vi fram emot en rolig höst med Studio Ung, men först måste vi peppa inför vår avslutningsfest på torsdag! Mer om det i nästa inlägg.

/Studio Ungs sommarjobbare