Glad sommar!

Tack för denna termin och glad sommar!
Sommaren är här och vi vill passa på att tacka alla besökare, hyresgäster, kursarrangörer och samarbetspartners för en händelserik och rolig vårtermin. Under juli tar vi lite sommarledigt och är tillbaka i augusti igen. Hösten bjuder på många favoriter i repris så som SWOP, barnbazar, stickbio och julmarknad. Vi fortsätter med vårt integrationsprojekt Rosa Stationen Telefonplan, med start den 3 september och därefter varannan söndag. Följ oss på Facebook för att alltid få senaste info.

Hemgård Stockholm på We Are Sthlm
Vi kickstartar höstterminen med att tillsammans med Mäster Olofsgården, Birkagården och Skeppsholmsgården medverka på ungdomsfestivalen We Are Sthlm i Kungsträdgården 15-19 augusti. Då blir det bland annat kreativa workshops så som smide, makramé, tillverkning av pins och jongleringsbollar, fotboll, photo booth och mycket mer. Mer info presenteras inom kort på Hemgård Stockholms Facebook.