Stickbio på Midsommargården – 14/11

Välkommen på Midsommargårdens mysiga stickbio!

Till stickbion kommer du med ditt senaste projekt inom stickning, virkning eller annat handarbete! I mysig miljö njuter vi av en bra film på bioduk under tiden som vi handarbetar. En riktigt trevlig tisdagkväll med andra ord!

Pris: 85 kr/person (inkl snacks)
Köps via billetto.se i förväg: https://billetto.se/e/stickbio-pa-midsommargarden-biljetter-231274

Filmen som visas denna gång är Alla tiders kvinnor
Längd: 1 timme 59 minuter
Genre: Komedi, Drama

När? Tisdag den 14/11
Mingel och stickprat från 17.30. Filmen startar 18.00.

Handling:
Santa Barbara, Kalifornien. Dorothea Fields är en bestämd, ensamstående mamma i 50-årsåldern som uppfostrar sin tonårsson Jamie i en tid präglad av kulturella förändringar och uppror. Dorothea vänder sig till två yngre kvinnor i sin närhet för hjälp med att uppfostra Jamie – Abbie, en fritänkande punk-konstnär som bor inneboende hos familjen Field och Julie, en smart och provocerande tonårstjej som bor granne med familjen och är vän till Jamie. Tillsammans försöker de lära Jamie allt de kan om livet, kärleken, sex och frihet. Alla tiders kvinnor handlar om tre kvinnor från olika generationer som utforskar kärlek och frihet i södra Kalifornien under 1970-talet. En humoristisk och ömsint berättelse om hur man finner sig själv och lär sig att man inte kan älska andra förrän man lärt sig älska sig själv. Och huruvida man verkligen behöver en man för att uppfostra en man.

Varmt välkommen!