Kretsteatern tillbaka på Midsommargården!

Kretsteatern på Midsommargården

Kretsteatern är tillbaka hos oss, en teater som kostar lite men känns mycket!
Under två helger i mars spelas fem olika föreställningar, något för alla smaker. Från Barbro Hörberg-visor till nykomponerad rap signerad Seluah Alsaati.

Ordinarie pris för biljetterna är 100:-, men som medlem i Föreningen Midsommargården är biljetterna dina för bara 60:-. För barn är priset 50:-.
Så här gör du för att boka:
1. Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se
2. Klicka på BILJETTER och sedan KAMPANJER
3. Ange kod SOMMAR och följ instruktionerna.

Föreställningar som spelas hos oss:
17/3 kl 14.00 ”Albin och Fredrik hör bara Barbro Hörberg” 
Albin Flinkas och Fredrik Meyer tolkar, älskar och återupptäcker Barbro Hörberg vars visor kastar sig mellan drastisk humor och vemodigt allvar.

17/3 kl 19.00 ”Bird on a wire – en hyllning till Leonard Cohen”  Leonard Cohen var en av vår tids stora rockpoeter. Kom och lyssna till låtar från Cohens långa karriär och upptäck de många lagerna bakom den vackra poesin – en suggestiv konsert där Cohens sånger och dikter möts.  Sångerskan  Matilda Bådagård  har sedan 2006 tolkat Leonard Cohens sånger på scener runt om i Sverige.

18/3 kl 14.00 och 16.00 ”Aylas sång från en luftballong”  Sjung så högt du orkar, så flamsigt du vill eller så fint du kan. Den enda regeln är att vi har roligt. Sing-along-konserten leds av Ayla – poppis bland barn och känd från Barnkanalen. Sväng med på en sångfest som garanterat smittar alla familjens medlemmar med musikglädje.

Familjekonserten en passar barn från 6 år. I sällskap av lekfulla vuxna.

23/3 kl 19.00 ”När jag ändå är här”  Någon gång måste man sluta väja för den av sina tankar som man fruktar allra mest.  Möt den ofrivillige patienten som uppsöker en psykolog för att egentligen bara slippa genomföra en planerad resa, men blir kvar och tillsammans med henne utforskar orsakerna bakom sin ovilja.
– 
24/3 kl 16.30 ”Inte din baby”  Inte din baby är en rap- och teaterföreställning av och med Seluah Alsaati.  En föreställning om stark kärlek med bitter eftersmak. Och viljan att älska någon till bättring för att få vara någons baby, till priset av allt. Inte din baby drabbar sin publik med full kraft. Med självklar råhet, humor och huvudet på spiken-reflektioner levererar Seluah svar på tal. Och en manifestation av sin personliga seger.

kretsteatern