Shift Motion – konstpromenad nattetid på Telefonplan! – 16/3

– SAVE THE DATE – 16/3 kl 19.00-23.59
Shift Motion är en nattutställning som tar deltagarna med på en promenad runt Telefonplan! Starten går hos oss på Midsommargården kl 19.00. Uppdateringar om platser och tider kommer att presenteras under kvällen så håll ögonen öppna här.

I Shift Motion får du ta del av konstverk gjorda av Konstfacksstudenterna Caroline Joo, Hanna Hulthén, Linda Pedersen, Malin Sternesjö, Maria Hilmersson, Tony Karlsson och Xenia Klein.

Utställningen produceras av studenter i International Master of Curating Art, Stockholms universitet; Daria Andrews, Essi Vesala, Ieva Matulaityte, Jasmina Šarić, Lauren Johnson, Meryem Saadi, Sofia Jonsson, Sara Rossling och är ett samarbete mellan Föreningen Midsommargården, Konstfack och Stockholms universitet

Varmt välkommen!

shiftmotion_smaller-poster