Bio för föräldralediga och pensionärer – 14/6

Se hit alla föräldralediga och pensionärer!

Torsdag den 14 juni kl 10.30 förvandlas vår stora sal till en mysig biosalong! För 85 kr/vuxen får du njuta av en bra film på bioduk, i priset ingår kaffe/te och snacks. Denna gång välkomnar vi också pensionärer, och alla andra daglediga. Tänk bara på att det inte är knäpptyst i salongen 😉

Film: Breathe (1 h, 58 m)

När? Tors 14 juni kl 10.30
Var? Telefonplan 3, Midsommargården, en min promenad från T-bana Telefonplan

Paus efter halva filmen, tillgång till micro och skötbord finns. Självklart går det också bra att smita in och ut ur salongen under filmens gång vid behov.

Biljett köps i förväg via billetto.se för att vara säker på att få en plats. Det går också bra att chansa och köpa biljett på plats via swish.
Här köper du biljett i förväg: https://billetto.se/sv/e/bio-for-foraldralediga-och-pensionarer-biljetter-294028

Varmt välkomna!

Filmens handling:
Begåvad, snygg och med hela sitt liv framför sig blir Robin plötsligt förlamad av polio. Mot läkarnas råd tar Robins vackra fru Diana med honom hem och med kärlek och beslutsamhet inleder hon sin kamp för att Robin och andra drabbade ska få leva så normalt som möjligt. Tillsammans vägrar de bli offer för hans lidande och deras humor och livslust förändrar snart livet för andra omkring dem. Breathe är en upplyftande och kärleksfull hyllning till mod och mänskliga möjligheter. Till djup vänskap rotad i ärlighet och förmågan att se den ljusa sidan av livet. Men främst är det en kärlekshistoria om att leva varje andetag som om det är ens sista.

bioforforaldralediga180614