Stickbio – 29/10

Missa inte höstens STICKBIO på Midsommargården!

BANNER_Stickbio_EnSistaSemester
När? Måndag den 29/10
Mingel och snacks från kl 17.30 (ingår i biljettpriset)
Filmen börjar klockan 18.00
Stickbio är precis vad det låter som – njut av en härlig film och sticka (eller handarbeta med valfritt projekt) samtidigt! Självklart är belysningen anpassad för att se både film och stickning, och det klirrande ljudet av stickor är en del av upplevelsen.
Denna gång visar vi ”En sista semester”
Filmens längd: ca 1 h, 51 min
Pris: 85 kr (inkl snacks)
Biljett bokas via: biletto.se
Filmens handling:
Ella och John är ett rätt omaka gift par som tillbringat många år ihop, på sistone med vacklande hälsa. För att liva upp tillvaron rymmer de och ger sig ut på en roadtrip genom USA i sin gamla husbil, med Hemingways forna hem i södra Florida som destination. Det blir en magisk resa längs en väg kantad av minnen från deras gemensamma liv. Ella och John spelas av Oscarbelönade Helen Mirren och Donald Sutherland. 
Välkomna!