Millimetermannen – barnteater på finska – 23/11

Uusi Teatteri presenterar ”Millimetermannen” i samarbete med Telefonplans bibliotek och Midsommargården!

En teater på finska för barn i åldern 5-9 år om glädjen att bygga, använda fantasin och lösa problem.

En alldeles vanlig dag har Millimetermannen fått ett samtal från en teater där någonting har rasat och att det behövs hjälp av ett äkta proffs. När han kommer dit så möts han av en hög med bråte och det är svårt att se vad det har varit för något från början. På plats finns även en undrande publik som nu får vänta. Det här skall fixas på momangen! säger han och börjar reda ut högen.

Millimetermannen är en lärorik föreställning med efterföljande workshop där barnen får vara medhjälpare. Millimetermannen går humoristiskt igenom gamla matematiska mått  och enheter med hjälp av text, rörelse och ljud.

Målgrupp: 5-9 år & familjer

Fri entré!

Föranmälan på 08-508 305 65 eller telefonplan.ssb@stockholm.se

millimetermannen_affisch_HT2018 med loggos 2