God Jul och Gott Nytt År!

godjul

Tillsammans skapar vi magi!

Ännu ett roligt, händelserikt, sprudlande, intensivt, utmanande, kreativt och alldeles underbart Midsommargårdenår är snart slut.

Det är svårt att välja ut något bland allt fantastiskt som Midsommargården har bjudit på under året. Vi har haft konserter, kulturkvällar, Efterhäng, barndisco, yoga, dans, körsång, Kretsteater, barnbazar, kulturnatt, konstutställningar, filmvisningar, kreativa workshops, musikskapande, dansföreställningar, cykelverkstad, klädbytardagar, matlagning, babyrytmik, marknad, dans runt granen och säkert massa andra saker också som jag inte kommer på just nu.

Bland allt detta vill jag i alla fall lyfta fram StudioUng och Rosa Stationen Telefonplan lite extra.

Vår ungdomsverksamhet StudioUng får mig att känna mig både stolt och glad. Att se alla fina och modiga ungdomar utvecklas, både som individer och inom olika konstområden, värmer i hjärtat.

StudioUng gör skillnad och är för många ungdomar en trygg plats där en kan landa i det nya samhället. 

Mötesplatsen Rosa Stationen Telefonplan bjuder alltid på gemensamma kulturupplevelser, mycket prat, härligt häng med nya och gamla vänner, massa skratt och fika i överflöd.

Och så kan jag inte låta bli att nämna vår fotbollsyra i juni. Vi visade två av Sveriges VM-matcher på storbild och vår stora sal förvandlades till en fotbollsfest för både stora och små.

Vi har lyckats fylla Midsommargården med verksamhet som engagerar och skapar gemenskap. Midsommargården har blivit en plats att räkna med. Vi är hemgården och det lokala kulturhuset som gör verklig förändring.

Ute i den stora vida världen stormar det, men på Midsommargården är det varmt, mysigt och välkomnande. 

Jag vill tacka alla som på olika sätt har bidragit och fortsätter bidra till Midsommargårdens verksamhet. Tack till vår fantastiska personal och våra pedagoger, till alla fina ungdomar på StudioUng, till Refugees Welcome Stockholm och alla deltagare på Rosa Stationen Telefonplan, till er som engagerar er frivilligt hos oss, till våra medlemmar, till Kung Sagas alla elever och pedagoger som vi delar lokalerna med, till föreningens styrelse, till alla er som vi på olika sätt samarbetar med, till er som anordnar kurser hos oss, till er som går på kurser hos oss, till er som hyr våra lokaler och sist men inte minst till er som besöker oss när vi har våra kulturarrangemang. Tack också till våra bidragsgivare och våra sponsorer. Tillsammans skapar vi magi!

God Jul och Gott Nytt år önskar

Ebba Brusewitz
Verksamhetschef
Föreningen Midsommargården

FORENINGEN-MIDDS-LOGO-3272-o-137-rOd.png