Infoträff Rosa Stationen Telefonplan – 15/1

Kom och var volontär på Rosa Stationen Telefonplan!

Den 15 januari har vi en infoträff där vi berättar mer om vad vi gör, som volontär så finns det mycket du kan bidra med. Vi letar efter svensklärare och läxhjälpare, som är pedagogiska – kunniga inom ämnen som svenska, engelska, matte, samhällskunskap m.m. – och som tycker det är kul att lära andra människor. Gillar du att hälsa människor välkommen så kanske receptionen är något för dig, eller om du är en fixare så kanske fika-fixet är ditt uppdrag. Pluggar du juridik så ska du söka dig till Rosa Stationens juridiska rådgivning, där får du möjlighet att både lära dig i praktiken och hjälpa andra. Andra talanger som välkomnas är kommunikatörer, sociala medier redaktörer, video redigerare och folk som gillar att planera events (som t.ex. Järva politikervecka, Kulturnatten och festivalarrangemang).

Rosa Stationen Telefonplan arrangeras av Föreningen Midsommargården i samarbete med Refugees Welcome Stockholm.
TID: 17.30 – 18.30
PLATS: Midsommargården, Telefonplan 3
ANMÄLAN: Det går utmärkt att bara dyka upp, men klicka gärna KOMMER på eventet så vi vet hur mycket fika vi ska duka fram ☺

Hoppas vi ses – VARMT VÄLKOMMEN!