Inställd: Kurs – Bekväm på scenen – 26-28 juni & 1-4 juli

OBS! Denna kurs är tyvärr inställd!

Dessa två 3-dagarskurser riktar sig till dig som vill stå på en scen, oavsett om du ska tala, sjunga, agera, dansa eller något annat. Du kan vara amatör eller professionell. Vi utforskar tillsammans hur vi kan bli tryggare i att använda scenen som rum. Vi jobbar med med kropp, röst, riktning – och med att våga stanna kvar även när vi vill gå därifrån.

60315285_2360229260686653_8326074186703306752_o.jpg

Steg 1: Fokus på dig själv (26-28 juni)
Kursen utgår från deltagarnas individuella mål – vare sig det är att hålla ett tal, moderera en debatt, vara rolig, sjunga eller spela instrument. Vi inleder med titta på vår egen intention och bli medvetna om vårt motiv till att stå på scen. Under tre dagar får du sedan fokusera helt på din egen process – även om vi jobbar i grupp.

Steg 2: Fokus på publiken (2-4 juli)
Vi arbetar vidare med den närvaro och trygghet vi hittat i steg ett, men fortsätter att expandera rummet till att undersöka relationen till publiken. Vilka rädslor, frågor och förväntningar finns i mötet med publiken? Hur relaterar vi till så många individer samtidigt?
Hela tiden återkommer vi till din intention och ditt motiv som du identifierat i steg ett.

I båda stegen arbetar vi med tekniker hämtade från drama, clown, röst, improvisation och meditation.

Pris: 2 000 kr för steg 1 eller 3 500 kr för båda kurserna
Max antal deltagare: 12
Anmälan: Via e-post till info@dramadrottning.se senast den 24 juni 2019

Om Dramadrottning
Emma Gustafsson är sjukhusclown och dramapedagog och Maja Heurling är dramapedagog, sångerska och coach. Både Emma och Maja har lång erfarenhet av scenisk och personlig utveckling och har samlat på sig många olika verktyg för att utforska scenen i balans mellan prestation och avspänning.

Kursen arrangeras av Dramadrottning i samarbete med Föreningen Midsommargården.