Midsommarglögg med julmarknad – 1/12

Välkommen på årets Midsommarglögg!

Självklart bjuder vi på Midsommargården in till en mysig julmarknad även i år. Fira första advent med oss! Köp bästa julklapparna på vår julmarknad med design och hantverk, delta i kreativa workshops, njut av julmusik, fika och dansa runt granen!

Marknaden är inne i Midsommargårdens mysiga lokaler på Telefonplan i Stockholm.

Öppet klockan 11.00-16.00.

Detaljerat program hittar du här (länk till FB-event). Här ser du också vilka utställare vi har på marknaden!

V Ä L K O M M E N !

Midsommarglögg arrangeras av Föreningen Midsommargården med stöd från Studieförbundet Bilda, Stockholms kulturförvaltning och Hägersten-Liljeholmens stadsdelsförvaltning. I samarbete med Refugees Welcome Stockholm Rosa Stationen Telefonplan, Telefonsplans Bibliotek, Hemköp Telefonplan, Lisolej Café och Folkdanslaget Örjansringen.