Julavslutning på Rosa Stationen Telefonplan nu på söndag! – 8/12

Sprakande avslutning på höstens sista Rosa Stationen Telefonplan – Kulturmöten!

Julavslutningen är här och som alltid med ett stort och maffigt program, med pepparkaksdoft och änglalika toner! Ett luciatåg med ljuvliga barnröster, en underbar klassisk konsert med operasång till piano och i det kreativa språkcaféet bakar Agneta pepparkakor med er och vi håller i en klassisk rimstuga. För visst behöver vi värme i december? Vi inleder julavslutningen med en slagverksorkester som spelar brasilianska rytmer!

💕Masangue inleder årets julavslutning med dunder och brak, en stor orkester med minst 12 svängiga slagverkare, samtliga kvinnor.
Klockan 13.15 stora salen

💕 Traditionsenligt kommer ett ungt och välsjungande luciatåg. Det är kören Oktaverna från gröndals kyrka och består av barn mellan 7-8 år. Mer info:
Klockan 14.00

💕 Vi avslutar med ljuvlig sånger och toner av operasångaren Sebastian Durán och pianisten Karin Haglund, som ger oss en julkonsert.
Klockan 15.20

💕 I det kreativa språkcafét sprids doften av pepparkakor då Agneta leder pepparkaksbaket där stora som små kan delta. Snabba roliga rim skapas i andra hörnet då vi tar oss an konsten julklappsrim.
Mellan 13.00-16.00

💕 Som vanligt ställer vi fram spel och det bjuds på fika!

TJUVKIKA PÅ PROGRAMMET: https://youtu.be/x5vbLZKFvc0 https://www.youtube.com/watch?v=FSdeqV6Er4A https://www.youtube.com/watch?v=IP7euzO83RU

MER INFO ARTISTER: http://masangue.se/musik.html https://opusnorden.com/se/artister/klassiska-artister/karinhaglund
https://www.sebastianduran.com
http://www.hagersten.org/musik-korer/korer/grondals-kyrka/