CirkusMania 2020 på Midsommargården!

CirkusmaniaFB banner

🎪 Den andra upplagan av CirkusMania – Stockholms nya cirkusfestival – drar igång idag, 7/2, och håller på till 16/2. Genom Dansistan är vi en del av manin och väntar i andakt och spänning på att cirkusen kommer till Midsommargården, på måndag 10/2 visas föreställningen ”Två” med Henrik & Louise! 🎪

Två akrobater, en sprakande TV och en livfull ytterrock. Fysiska möten blir till livliga lekar, tyngdlagen prövas och tilliten utmanas, men också konsten att tillsammans skapa förutsättningar. Föreställningen är inspirerad av Lars Aggers målningar och teckningar av barndomsminnen.

Henrik Agger och Louise Bjurholm v. Euler jobbar researchbaserat och har alltid med en eller flera frågeställningar i sina skapandeprocesser. Det fysiska uttrycket står i centrum och deras cirkusdisciplin parakrobatik är ofta utgångspunkten.

Tid:
Måndag 10 februari Kl 10.00 och kl 13.00

Plats:
Midsommargården, Telefonplan 3, Hägersten

Längd:
40 min

Publik:
Barnföreställning (från 5 år)

Språk:
Svenska

Läs mer här:
https://cirkusmania.se/program2020/tva/

Facebooklänk till eventet: https://www.facebook.com/events/551761362279583/

I samarbete med Dansistan.