Scenberättare Johan Theodorsson på Senioräng 7/2!

 

Vårens första Seniorhäng gick av stapeln fredagen 7/2, med inbjudne scenberättaren Johan Theodorsson som berättade om allt från spioner som körde cykelbud mellan ambassaderna i Stockholm under andra världskriget, japanska sagor om demoner och katter och ett alldeles sant och självupplevt minne som började på land och slutade med upptäckten av skeppets Af Chapmans egen själ. Självklart bjöds det också på fika! Stort tack Johan och alla seniorer som kom!

Välkommen till nästa Seniorhäng, fredagen 6/3.

Midsommargården har god tillgänglighet, det går att komma hit och ta sig runt på vårt övre plan med både rullator och rullstol, men vår hiss är placerad vid en annan entré, hör gärna av dig i förväg om du behöver hjälp med hiss eller trappor!

Seniorhäng arrangeras av Föreningen Midsommargården i samverkan med Studieförbundet Bilda.