Trummor, instrument och rytmer, tack för i söndags!

Stort tack alla som kom och besökte Rosa Stationen Telefonplans Kultursöndag i söndags, 9/2. Temat var trummor, instrument och rytmer. I det kreativa språkcaféet kunde en gå loss på olika material som ballonger, matris, gummisnoddar, gamla konservburkar och burklock och skapa rytmer att ta med hela vägen hem.

I Stora salen höll Valter Kindbom, instrumentdesigner och slagverkare, en spännande workshop med både teori och praktik. Vi fick använda olika sorters trummor och skapade även rytmer med kroppen: fotstamp och handklappar. Stort tack till Valter, alla deltagare och alla volontärer från Refugees Welcome Stockholm!

 

Programmet är en del av Rosa Stationen Telefonplan och ett samarbete mellan Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården. Vi önskar inkludering och att skapa en plats där alla i samhället kan ta del av fantastisk kultur och konst i olika former, oavsett vem du är.

Ta med familj, vänner, grannar och alla andra och dela en söndag med oss!

💕Vårens kommande datum är 23/2, 8/3, 22/3, 5/4 och 18/4 (kulturnatt 18.00-00.00), 3/5 17/5 och 31/5.
Klockan 13.00-16.00

SONY DSC

Arrangeras med stöd från Studieförbundet Bilda.