Kultursöndag på Rosa Stationen Telefonplan 8 mars – kom och fira internationella kvinnodagen med oss!

Foto: Anna Juhlin och Amanda Pousette Westerlund

Nästa Kultursöndag: 💕 8/3 – 2020 Kl 13.00-16.00 💕

Kultursöndag på internationella kvinnodagen, välkommen att fira på Midsommargården! Musik och poesi, rörelse och motion, språk och kollage, här finns något för alla intressen.

💕 13.30 På Stora scen tar Gabriella Hansson plats. Hon har tonsatt Karin Boyes dikter och med avstamp från lyrik och musik tar vi oss an svenska poeters dikter i en poesiworkshop, 14.00, med fokus på uppläsningen. Coachar gör Anna El Yafi. Med varsam hand försöker vi gemensamt utveckla den egna rösten och tekniken för uppläsningar.

💕 14.00 Viljan träningsklubb (Stockholms snällaste och trevligaste träningsklubb) håller träning för kvinnor, trans- och ickebinära personer. I träningen används kettlebells och den egna kroppen. Passen passar både nybörjare och mer rutinerade. Alla övningar går att anpassa efter förmåga och behov!

💕 Parallellt med programmet styr Refugees Welcome Stockholms volontärer i det kreativa språkkafét. Vi skapar kollage utifrån temat internationella kvinnodagen.

Schema:

13.30 Gabriella Gabbe Hansson sjunger Karin Boye
14.00 Kvinnor träning med Viljan för kvinnor och icke-binära
14.00 Poesiworkshop med Anna El Yafi.
Kreativa språkkaféet håller på under hela öppningstiden 13.00-16.00

Och allt från entré, till fika, till toalettbesöken är kostnadsfritt!

Plats: Midsommargården, T-Bana Telefonplan.

Programmet är en del av Rosa Stationen Telefonplan och ett samarbete mellan Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården. I samverkan med Studieförbundet Bilda. 

Vi önskar inkludering och att skapa en plats där alla i samhället kan ta del av fantastisk kultur och konst i olika former, oavsett vem du är. 

 

Kvinnodagsträning