Seniorhäng 6/3 – Cirkustema!

Om prick en vecka är det dags för nästa Seniorhäng på Midsommargården!
 
6/3 – Cirkus med Linn Holm och Trevor Lewis. Cirkustrick som vänder upp och ned på tyngdlagen och bjuder in till egna försök!
Kan du balansera en fjäder, kasta en duk i luften och fånga den igen? Snurrandes i ett stort hjul och jonglerande med flera objekt samtidigt skapas en magisk stund tillsammans med publiken. Se, upplev och testa på cirkus om du vågar! Du är såklart välkommen att komma och bara njuta underhållning och fika också.
 
Linn och Trevor arbetar båda som cirkusartister och har under många år arbetat med föreställningar och workshops runt om i världen.
 
Varmt välkommen till Midsommargården 11.30, Seniorhäng är helt gratis och fika ingår!
 
Midsommargården har god tillgänglighet, det går att komma hit och ta sig runt på vårt övre plan med både rullator och rullstol, men vår hiss är placerad vid en annan entré, hör gärna av dig i förväg om du behöver hjälp med hiss eller trappor! Ring till Linn på 0723242141.
 
Seniorhäng arrangeras i samverkan med Studieförbundet Bilda.