Programsläpp för Kulturnatt Stockholm 2020!

bannermertext

Idag är det programsläpp för Kulturnatt Stockholm!

Kika gärna igenom programmet för hela staden, där mer än 170 aktörer erbjuder en kväll med gratis kultur för alla.

https://kulturnattstockholm.se/

Titta gärna lite extra på vad vi, Föreningen Midsommargården och Refugees Welcome Stockholm, bjuder in er alla till! Vi kommer presentera och berätta mer ingående om kvällens akter och aktiviteter framöver, men kolla in schemat här nedanför redan nu!

💜 Kärlekens Kulturnatt: Rosa Stationen Telefonplan 💜⁣⁣⁣

Vårens stora fest går av stapeln 18/4! Aprilluften kommer snarare än vi kan föreställa oss, med ljumma vindar och alla flyttfåglars ankomst, och då bjuder vi in till kärlekens afton. Vi fyller huset med all sorts kärlek, storslagen som förlägen, trevande som spirande!

Förvänta dig och längta till kärleks-oasen, brustna hjärtans musikstudio, utforskande av artificiell romantik i cyberspace och danceoke, soundalong, och Midsommargårdens interna brevservice med leveransgaranti under hela kvällen: Kärleksposten.⁣⁣⁣

Aftonschema:

18.00
INVIGNING! Vår egen Alla-kan-sjunga-kör inleder kvällen med pulserande körsång!

18.00-24.00
Känner du ett trängande behov att deklarera och utvärdera din kärlek? Använd vår allomfattande service: Kärleksposten eller RelationsPyramiden™. I det kreativa språkkaféet finns dikthjälp och teknik för hemliga brev. RelationsPyramiden™ frågar sig: Är ditt mitt eller är ditt ditt? Är mitt ditt eller är mitt mitt? Välkommen till det senaste inom parterapi.

18.00-24.00
Föreviga kvällens kärlekshyllning i bläck och hud med tatueraren Asin Delawi från studio Squid&Ink. Gnuggisar för de små och flash tattoos för stora, till en rimlig kostnad. Begränsat antal platser.

18.00-24.00
Artificiell kärlek – utforska romantik under ledning av Rosa Programmering-teamet. Nätdejting? Avatarer? Människa eller maskin? Vem döljer sig egentligen bakom skärmen?

18.15-19.45
Barnklubben: Danceoke och smäktande barndisko med die herzbrillen
Vår Hjärter Dam Negar startar med svettigt danceoke på 30 min och sen tar DJ Sam vid och spelar alla hits!

18.30-22.00
Workshops i textil och serieteckning
Skapa med textilkonstnären Franscisca Robles och teckna med journalisten och satir-tecknaren Alaa Alrustum. Skapa ett kollektivt mästerverk med nål och tråd och teckna överdrivet översvallande och extra allt.

18.30-20.45
Rainbow Gospel inleder visning av ”Oriented”.
Doc Lounge visar ”Oriented” av Jake Witzenfeld, med inledning av Rainbow Gospel, Sveriges enda HBTQ gospelkör. En film om kärlek, queer aktivism, nationell och sexuell identitet och med oändligt vacker foto (filmstart kl 19.15).

19.30-22.00
Låna ut din röst eller instrumentfärdighet till en powerballad
Kom förbi studion och bidra till årets kommande sommarplåga för brustna hjärtan.

20.00-23.00
North Kingdom bjuder på utforskande i gränslandet mellan teknik och magi
Vad är möjligt i ett oändligt ständigt expanderande digitalt universum?

21.00-21.45
Tävla i Soundalong till episka kärleksscener
Med prasslande påsar, en mosad tomat och sugproppar – vem skapar de bästa ljudeffekterna?

22.00-24.00
Klubb Love med DJ Trevlad i båset
Sjung, dansa och kramas till smäktande kärlekslåtar, romantiska beats och världens kärlekshyllningar!
⁣⁣⁣
Kulturnatt Stockholm arrangeras av Stockholm stad och inkluderar ca. 170 aktörer och arrangörer runt om i staden som bjuder på kultur och fest! Programsläpp 29/2.

Kärlekens Kulturnatt: Rosa Stationen Telefonplan arrangeras av Föreningen Midsommargården och Refguees Welcome Stockholm. Med stöd av Studieförbundet Bilda.