Kultursöndag 22 mars: Doers and thinkers!

RosaStationen22marsdoersandthinkers2

Nästa Kultursöndag: 💕22/3 – 2020 💕

DOERS and THINKERS är temat för söndagens träff. Vi mixar rörelse med inlevelse! För doers i olika åldrar håller Linn Holm i härlig Danceoke. Rummet intill omvandlar vi till Midsommargårdens mystiska spelhåla. Dungeonmästarna Daniel och Isaac leder ett rollspel med Dungeons and Dragons för alla thinkers!

💕Linn Holm håller i Danceoke- vi dansar tillsammans till musikvideos. För de mindre barnen har vi egen Danceoke med instruktioner på skärm!

Danceoke klockan 14.00-14.30 Stora salen
Dans för de små 13.00.16.00 i Dansrum 1

💕Under ledning av Dungeonmästarna Daniel Dennerkrans och Isaac Kuehnle-Nelson kan nybörjare såväl som erfarna spela Dungeons och Dragons. Karaktärerna är redo för att möta äventyr i den stämningsfulla lilla stadens mörka fängelsehålor.

Rollspel med Dungeon and Dragons klockan 13.00-16.00

💕I det kreativa språkcaféet gör vi ordcollage med utklippta tidningar och gamla trasiga böcker. Nya verk skapas av orden, kanske en dikt, ett tal eller bara ett nytt ordspråk till kylskåpet! Med ledning av Refugee Welcome Stockholms volontärer.

Kreativt språkcafé klockan 13.00-16.00

Och allt från entré, till fika, till toalettbesöken är kostnadsfritt!


 

💕Upplev eller prova på dans, musik, teater, hantverk, teckning och måleri! Varannan söndag har vi ett kostnadsfritt kulturprogram, med fantastiska, smarta, intressanta och roliga programpunkter. Återhämtar oss gör vi i det kreativa språkcafét, där vi både bjuder på fika och erbjuder er att pyssla med något.

Programmet är en del av Rosa Stationen Telefonplan och ett samarbete mellan Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården. Vi önskar inkludering och att skapa en plats där alla i samhället kan ta del av fantastisk kultur och konst i olika former, oavsett vem du är.

Ta med familj, vänner, grannar och alla andra och dela en söndag med oss!

Kultursöndagarna Rosa Stationen Telefonplan på Midsommargården arrangeras i samverkan med Studieförbundet Bilda och finansieras genom stöd från Stockholms kulturförvaltning, Länsstyrelsen i Stockholm, Stiftelsen Kronprinsessan Margaretas Minnesfond och Liljeholmen-Hägerstens stadsdelsförvaltning. Hemköp Telefonplan och Söderbergs Bageri sponsrar med kaffe och fika. Tack!