Aktuellt från oss på Föreningen Midsommargården

midsommargårdenaktuellt

(På bild, illustration från programblad om grammofonkonserter på Midsommargården -1947, illustratör okänd)

Hej kära besökare! ♡
Vi på Föreningen Midsommargården funderar mycket kring vår verksamhet i dessa dagar. Vi är ju ett kulturhus, en plats som vill främja möten av alla dess slag! Vi följer noga och lyhört Folkhälsomyndighetens rekommendationer för arrangörer, och utifrån dessa vill vi fortsätta jobba just för möten.

• Som läget ser ut nu håller vi därför vår ordinarie verksamhet öppen, men anpassad från aktivitet till aktivitet och med reservation för att förändringar kan uppstå allteftersom med kort varsel. Håll utkik på våra sociala medier och hemsidan för senaste informationen.

• Föreningen Midsommargårdens riktlinjer gäller de aktiviteter och evenemang som arrangeras i vår egen regi, men husets många kursarrangörer tar alla egna beslut kring sin verksamhet. Har du frågor kring kursernas öppettider, hör av dig direkt till kursledarna.

• I tider när det finns hög risk för smittspridning är det viktigt att vi är kloka tillsammans och klokhet innebär att både personal, deltagare och publik stannar hemma om vi känner oss det allra minsta krassliga. När vi väl är på plats i huset tvättar vi händerna noga, säger hej till varandra med alternativa kreativa hälsningsfraser utan kroppskontakt och vissa aktiviteter får förkortade öppetider.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor, vi finns enkelt tillgängliga här på Messenger via FB-sidan/DM på instagram ♡

✹ Varma hälsningar från personalen på Föreningen Midsommargården ✹