Lägesuppdatering onsdag 18/3

SONY DSC

Hej kära vänner och besökare! Lägesuppdatering kommer här.⁣

Föreningen Midsommargården fortsätter följa Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och anpassar vår verksamhet utifrån rådande omständigheter.⁣

Vi håller en del verksamhet öppen, men anpassad från aktivitet till aktivitet. Vi fortsätter att försöka vara ett levande kulturhus och så många aktiviteter som möjligt kommer därför att hållas digitalt. Vi kommer finnas här i ur och skur, både genom den svåra tiden och efteråt, när allt är mer som vanligt. ☼⁣

Fortsätt gärna stötta gärna ditt lokala kulturhus och mötesplats och följ oss på sociala medier och hemsidan för senaste information! Vi hoppas att ni hakar på kommande initiativ för digital samvaro och interaktivitet!⁣

☉ IDAG: Onsdag 18 mars ☉⁣

● Öppet hus som vanligt 17.00 – 18.30. Välkommen att besöka våra lokaler, boka och skriva kontrakt!⁣

● StudioUng goes online! Håll utkik på StudioUngs sociala medier-kanaler @StudioUng på Facebook och på instagram med samma namn, för mer information om hur du kan delta i våra pedagogers kreativa studios online. Låt oss fortsätta mötas, men digitalt ett tag framöver!⁣

●Rosa Programmering kör online-klass 18.00-20.00 – gå in på Programmering på Rosa Stationen Telefonplan för mer information!⁣

– – – – – -⁣

Framöver:⁣

● Då många i vår målgrupp för Seniorhänget tillhör riskgrupp för smittospridning kommer Seniorhäng fredag 27/3 ställas in.⁣

– – – – – -⁣

Hör av dig om du har några frågor och funderingar, vi finns här!⁣