Midsommargårdens kreativa språkkafé – ONLINE – söndag 22/3

Kreativtspråkkafe2

⁂ Midsommargårdens kreativa språkkafé – ONLINE ⁂

Midsommargården är ett kulturhus, en hemgård, en mötesplats, och trots att omständigheterna är lite annorlunda just nu vill vi väldigt gärna mötas tillsammans ändå. Låt oss ses online och umgås tillsammans!

Nu på söndag 22/3 bjuder vi in till ett digitalt kreativt språkkafé. Midsommargårdens Linn Holm leder samtalet och hänget som kommer innehålla ordlekar, pysseltips och workshop i ordkollage.

Det enda du behöver för att kunna delta är en dator eller telefon. Om du vill kan du även vara med och pyssla samtidigt. Förbered dig för hemma-pyssel med sax och något med tryckta bokstäver att klippa i. Kanske tidningar, reklamblad eller någon gammal trasig bok att avvara. Till första programpunkten kan du förbereda dig genom att spara ett gammalt, tomt och diskat mjölkpaket om du har ett sådant hemma!

Schema:

▶ Kl. 13.00 kommer vi publicera en länk till en pyssel-video som vi lägger upp på Midsommargårdens YouTube-kanal. Videon går att titta på även i efterhanden. Länken kommer att annonseras ut på språkkaféets FB-event HÄR.

▶ Kl. 13.45 publicerar vi länk till en live-video-chatt där många kan delta samtidigt! Det är enkelt att hoppa in och delta genom antingen en dator eller en smartphone. Om du använder din telefon kommer du att behöva ladda ner en gratis-app som vi länkar till i god tid innan. Länken kommer att annonseras ut på språkkaféets FB-event HÄR.

▶ Kl. 14.00 börjar själva språkkaféet!

Vi ser så mycket fram mot att prova detta sätt att hålla kontakten och sprida och skapa kultur med varandra. Varmt välkomna! ❤