Information om corona på olika språk

coronainfofyrkan

ϟ  Informationsspridning kan rädda liv ϟ

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har bett om hjälp och manar oss alla att hjälpas åt, att vara solidariska med människorna omkring oss och sprida kunskap. Här finns information om coronaviruset på olika språk, dela gärna en gång för mycket. 
 
☼ På 1177 Vårdguiden finns information på 9 olika språk, arabiska, engelska, finska, meänkieli, nordsamiska, persiska, polska, ryska, somaliska, spanska och sydsamiska. Där finns även informationsvideor med talad information, på arabiska, persiska och somaliska.
 
☼ På Folkhälsomyndigheten finns information på arabiska, dari, engelska, farsi, finska, franska, kinesiska, lulesamiska, mëankieli, nordsamiska, pashto, polska, romane arlikane, romani lovari, somaliska, sorani, spanska, sydsamiska, thai, tigrinja och tyska.