Alla-kan-sjunga-kören & Sverigeberättar sjöng utanför äldreboende


♬ Midsommargårdens Alla-kan-sjunga-kör i samarbete med föreningen Sverige Berättar hade äran att få komma och underhålla de boende på Björksätra vård- och omsorgsboende under den traditionsenliga fredagsdrinken 27/3, som vid detta särskilda tillfälle serverades ute på de inglasade balkongerna.

♬ Sång utomhus under balkong och med klokt avstånd mellan kör och publik. Marit och Andreas ledde oss genom gamla örhängen, kända melodier och körsång blev till allsång. Varmt i hjärtat och rosigt på kinderna – Midsommargårdens alla-kan-sjunga-kör har tillfälligt blivit en utomhuskör, som ni kunde se på vår FB tidigare i veckan!

♩♪♫♬

 

Film producerad av Sverige Berättar.

☀️ Solglimt i speciella tider. Tack alla medverkande och Kavat vård AB!

Midsommargårdens Alla-kan-sjunga-kör i samarbete med Sverige Berättar.