Kulturnatten 2020 inställd i sitt fysiska format

kulturnattinställd

 

Kulturnatt Stockholm 2020 blev inställd av Kulturförvaltningen, Stockholm stad, på grund av risken för smittspridning av corona. I dessa tider råder rekommendationer och restriktioner mot att träffas i alltför stora folksamlingar.

☽☉☾

Vi är superstolta över det program vi planerade, och hoppas istället kunna arrangera alla roliga fina aktiviteter och akter som skulle tagit plats på Midsommargården under 💜 Kärlekens Kulturnatt på Rosa Stationen Telefonplan 💜 lite längre fram istället!

☽☉☾

Dessutom: Kulturnatt Stockholm planeras att hållas i miniformat digitalt, med bidrag från ett antal av de 170 aktörer som skulle ha medverkat! Håll utkik framöver på vår sida för mer information om hur du kommer kunna ta del av Kulturnatten hemifrån.