Midsommargården på Digital Kulturnatt Stockholm

 

 

Digital Kulturnatt Stockholm

Midsommargården deltar i den digitala versionen av Kulturnatt Stockholm, lördag 18:e april! Under kvällen kommer en kunna ta del av ett program i sin telefon eller dator, som sänds via Kulturnatt Stockholms instagram och facebook-händelser.

Midsommargården bidrar med två fina programaktiviteter.

  1. Konstvisning! Midsommargårdens konstnärliga och pedagogiska koordinator Anna el Yafi i samtal med street art-konstnären och StudioUng-pedagogen Nabil Dorbane om kollektivmålningen ”Trappan, som skapades under en workshop tillsammans med StudioUng-deltagare.
  2. Livemusik! StudioUng-deltagaren och artisten Omar Essobhi spelar sin ”Moving on”, kompad av StudioUng-koordinator och pedagog Gabriella ”Gabbe” Hansson, nere på Midsommargårdens fina Källarscen.

 

Kulturnatt Stockholm anordnas av Stockholms stad i samarbete med de enskilda aktörerna.