Tack Digitala Kulturnatten!

Kulturnattshjärta

Stort tack till Digitala Kulturnatt Stockholm 2020, lördag 18 april, med ett fantastiskt genomfört evenemang som samlade 29 olika kulturaktörer i Stockholm, som i all hast var tvungen ställa om från fysiskt till digitalt. Med ett stort antal förinspelade filmer och några live-strömningar kunde publiken ta del av allt genomarbetade och inspirerande kulturakter.

Midsommargården är oerhört stolta över vår musikvideo och konstvisning, båda inspelade i Källarscen-rummet på Midsommargården. Här nedan kan du se våra bidrag, via Kulturnatt Stockholms FB-sida fram till början av maj. Därefter kommer vi publicera dom på Midsommargårdens youtube-kanal.

1. I bidrag nummer 1 presenteras vi för Omar Essobhi, StudioUng-deltagare och artist, som sjunger sin låt ”Moving on” tillsammans med StudioUng-koordinator och pedagog Gabriella ”Gabbe” Hansson, i Midsommargårdens ena bidrag till Kulturnatt Stockholm. Ren magi!
Klicka HÄR för att komma till filmen.

2. I bidrag nummer 2 berättar street art-konstnär och StudioUng-pedagog Nabil Dorbane och Anna el Yafi, konstnärlig och pedagogisk koordinator på Midsommargården, om streetart-konstverket på garderobsväggen vid källarscenen. Det målades i höstas av flera StudioUngdeltagare tillsammans med konstnärerna Nabil och Johan Lundborg. Det samtalas om processen, influenserna och tankarna bakom de konstnärliga elementen i målningen!
Klicka HÄR för att komma till filmen. 

 

 

Tack alla medverkande och all publik!

Kulturnatt Stockholm arrangeras av Kulturförvaltningen, Stockholm stad, i samarbete med de enskilda aktörerna.