Isaac, lärare på programmeringskursen, intervjuad av Volontärbyrån

isaac_2_2

Isaac, en av våra lärare på Programmering på Rosa Stationen Telefonplan i fin intervju hos Volontärbyrån om att vara volontär på Rosa Stationen Telefonplan, och att behöva ställa om till online-lektioner i dessa tider, men behålla engagemanget.

– Det har varit fint att se alla kreativa idéer och arbete för att kunna erbjuda allting från kreativt språkkafé till föreställningar och lektioner online, det går att vara volontär även i dessa corona-tider! Det känns fint att kunna erbjuda online-lektioner, även för de som numer är isolerade. Det säger Isaac Kuehnle-Nelson, som är projektledare och lärare för Rosa programmering, en verksamhet som drivs av Refugees Welcome Stockholm och Föreningen Midsommargården.

Läs hela intervjun HÄR.