Föreningen Midsommargårdens årsmöte 2020

Årsmöte insta

27 maj klockan 18.00

Motioner och underlagSom medlem har du möjlighet att påverka vad som händer på Midsommargården och föreslå förändringar. Önskar du få en motion behandlad vid årsmötet vill vi ha den skriftligen senast den 15 maj. Motioner mailas till ebba@midsommargarden.se

Verksamhetsberättelse och årsredovisning för 2019 finns på midsommargarden.se ca 10 dagar före mötet. Dagordning ligger redan uppe. Alla dokument inför årsmötet hittar du under fliken Föreningen Midsommargården > Årsmöte och verksamhetsberättelser i menyn.

Bli medlem

Om du inte redan är medlem men vill bli det så är det inte försent. Bli medlem genom att swisha 100 kronor till nummer 123 502 17 38. Uppge namn och din mailadress i meddelanderutan. Fyll därefter i medlems-formuläret på vår hemsida under fliken Föreningen Midsommargården > Bli medlem i menyn.

Hur kan jag delta?

Mötet hålls både fysiskt och digitalt. Välkommen till Stora salen på Midsommargården, där vi vidtar nödvändiga försiktighetsåtgärder i coronatider och sitter med gott om avstånd till varandra.

Du kan också delta via videokonferens-programmet Zoom. Du kan redan nu ladda hem gratisprogrammet på zoom.us/download. När det är dags för mötet skriver du in denna länk i webbläsaren för att komma in i mötesrummet:

https://us02web.zoom.us/j/81056546144

Våra medlemmar är viktiga för oss.
Tack för att du stöttar ditt lokala kulturhus!