Nyhetsbrev MAJ

 

7BF48480-2801-41A9-9DC4-36776C15080C

Intro och lägesrapport:

En annorlunda vår

Kära besökare! Hur mår ni? 
Vi har skiftat årstid till maj, med lövsprickning, knoppar som slår i blom och fortsatta rekommendationer från myndigheter och att vidta försiktighetsåtgärder för att motverka smittspridning av covid-19, och vardagen är fortsatt omställd för många.

Vi på Midsommargården har fortsatt med Midsommargårdens digitala kulturhus, och har sedan i mars genomfört Kreativa kaféer online genom videomöten med alltifrån jonglering, lokalhistoria och poesi som tema. Varje onsdag till sommaruppehållet kör vi Rosa Programmering och StudioUng pågår flera dagar i veckan – allt online! 

Nu när våren börjar gå mot sommar ställer vi också siktet på hösten. Vi håller självfallet noga koll på samhällsutvecklingen och vilka direktiv för arrangemang som gäller, men vågar också drömma och planera för en öppen verksamhet i höst! Håll också utkik efter fler nya programpunkter nu under senvår och sommar, vi är i full färd med att producera podd, livesändningar, sticklingsbyte, cykelkurser med mera…

VI tänker kreativt, förnuftigt och med omtanke om våra medmänniskor. Vi fortsätter att försöka vara ett levande kulturhus och vi  kommer finnas här i ur och skur, både genom den svåra tiden och efteråt, när allt är mer som vanligt. ☼

I nyhetsbrevet kan t.e.x läsa om Årsmöte, cykelkurser, livesändningar, kursverksamhet och mer!

Varma hälsningar från personalen på Midsommargården ❤


Maj månads nyhetsbrev från Midsommargården läser du i helhet HÄR.