Promenera Tillsammans

promeneratillsammansbanner

PROMENERA TILLSAMMANS!

VAD?

● Följ med oss ut och promenera där du bor! Tre måndagar i rad klockan 19.00 så samlas vi på olika ställen i Stockholm för att promenera tillsammans. Ta på dig kläder för att vara ute. Välj den mötesplats som du kan gå eller cykla till. Åk inte tunnelbana eller buss.

TID/Time?

● Måndagar klockan 19.00-20.30

Mötesplatser/meeting points:
➤ Husby: Torget vid ICA och tunnelbanan. Kontakt Gabbe från StudioUng: 0709 285611.

➤ Farsta Strand: vid tunnelbanan. Kontakt Marcel från Dörren: 0722 513359.

➤ Skarpnäck: Kulturhuset, det blå huset med bibliotek. Kontakt Lisa från Äventyrsgruppen: 0704 620373.

➤Sätra: Sätra Torg utanför tunnelbanan. Kontakt Gabbe från StudioUng: 0709 285611.

VILL DU VARA MED? Wanna come together?

● Fyll i formuläret/fill out this form:
https://forms.gle/qyR3UzNTWayj7d398

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

StudioUng, Dörren och Äventyrsgruppen Flaten är tre ungdomsverksamheter som i vanliga fall har massor med aktiviteter varje vecka. Men eftersom vi nu är mitt i corona-tider kan vi inte träffas på de sätt som vi brukar gör vi nu våra kurser och aktiviteter online. Vi saknar ändå att träffa våra ungdomar på riktigt! Vi vill behålla kontakten med deltagarna och motverka psykisk ohälsa i den isolering vi nu befinner oss i.

Nu går vi ihop för att kunna göra promenader i fyra olika områden i Stockholm. Alla mellan 16-25 år som bor så nära att de kan gå/cykla till någon av mötesplatserna, är välkomna att gå med oss.

///

Come take a walk with us in your neighborhood! Three Mondays in a row we gather at 19.00 in different places in Stockholm to walk together in nature. Put on warm clothes. Choose that meeting spot that you can walk or take your bike too. Don’t go by metro or bus.

StudioUng, Dörren and Äventyrsgruppen Flaten are all youth platforms in different parts of Stockholm that usually have lots of activities to take part in every week. But since we are in the middle of corona times and can’t meet in the ways we are used to, we do our courses and activities online instead. But we still miss to meet our young people in real life! We want to keep in touch and also try to prevent mental ill-health in the isolation we live in at the moment.

Now we collaborate to be able to do walks in four different areas in Stockholm. Everyone between 16-25 that live close enough to be able to walk or bike to one of the meeting points are welcome to join us!

VI SES! ♥

– – – – – – – – – – – –
Promenera Tillsammans är ett samarbetsprojekt mellan ungdomsverksamheterna StudioUng (Midsommargården), Dörren (Mäster Olofsgården) och Äventyrsgruppen Flaten(Miljöverkstan Flaten).

Med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm.