Husdjur på vift – helgutmaning i Kristi himmelsfärd!

 

6D80D391-08A0-4DBC-97C5-27BA11D7E6C9

Hej! Hälsningar här från Midsommargårdens husdjur, Mika, Ayla, Bosse och Zenaib!

Vi är ute och sprider goda gärningar i långhelgen, Kristi himmelsfärd.⁣ Vill du vara med i vår helgutmaning? Den sker både online här i eventet och i närområdet här runt Midsommargården!

Så här går det till:⁣

☼ På torsdag springer vi ut och gömmer oss. Bilder på var vi är kommer upp på facebook-eventet. Gå in på Facebook-eventet och leta upp en av oss! Titta på bilden, kan du känna igen var vi är?
☼ På varje av oss husdjur finns en laminerad instruktionslapp, med exempel på något fint att göra för någon eller några andra runt omkring!⁣
☼ Gör den goda gärningen.⁣
☼ Placera oss sedan på ett nytt finurligt ställe i närheten, där vi kan sprida goda gärningar vidare!⁣
☼ Ta en bild på djuret och dess nya omgivning och dela i ett inlägg i facebook-eventet så att någon annan kan gå ut och leta efter oss! Skriv gärna vad du gjort, och tagga dina vänner för att vara med och inspirera till att göra fina saker för varandra.
☼ På söndag tar utmaningen slut, och du som träffar på ett djur på söndag får jättegärna ta en bild och berätta var djuret precis då, så att Midsommargårdens cykeltaxi kan komma och hämta upp djuren och ta med dem hem till Midsommargårdens kontor där de bor 🙂

☼ Djuren och deras vänner på Midsommargården kommer att dela ut ett pris till en av de som deltagit i helgutmaningen!

Ha en fin helg önskar vi alla på Midsommargården 🐰