Verksamhetsberättelse 2019

 

Skärmavbild 2020-05-19 kl. 17.50.09

Föreningen Midsommargårdens Verksamhetsberättelse 2019

► Nu kan du ta del av Föreningen Midsommargårdens verksamhetsberättelse 2019!

En fyllig läsning med alltifrån värdegrund, programaktiviteter, utvärderingar, organisation, samarbetspartner och ögonblicksskildringar från arrangemang. Varmt tack alla våra medlemmar, deltagare och besökare som under 2019 bidrog till vår verksamhet och vision:

⊛ Midsommargården – ett angeläget kulturhus för dig. Genom kultur gör vi verklig förändring!

”Vi som jobbar på Midsommargården är stolta över vårt gemensamma kulturhus. Midsommargården är en unik plats som betyder mycket för många. På Midsommargården sker mycket av det vi önskar skulle ske i hela samhället. På Midsommargården får alla vara som de är och bli respekterade för den de är. På Midsommargården möts vi på samma villkor och bidrar med vår egen alldeles unika livshistoria. ” ♡