Botanisera och byt: sticklingar och böcker nr 2

✿ Sticklingar & böcker söker nya hem! ✿

❀ När? Lördag 6/6 klockan 10.00-12.00

❁ Vad? Bytesbord utanför Midsommargården.

Varmt tack för sist. Vi hade så roligt att vi bestämde oss för att köra igen! Efter vårt förra bytesbords-evenemang fick vi dessutom massa nya sticklingar över på kontoret, och bäst inför sommarledigheterna när kontoret kommer stå tomt är ju såklart att de får bo hemma hos er.

Samma koncept som sist, denna gång på en lördagsförmiddag.

Vi håller avstånd och bildar ingen kö, men var och en och en är välkommen fram och botanisera bland sticklingar och böcker som söker nya hem.

Har du själv en stickling eller bok över? Eller fått några extra plantor över hemma när du drivit upp egna frön från grönsaker eller sommarblommor till balkonger eller trädgårdsodling? Kom och byt!

Idéen till bytesbord är sprungen från de kontorssticklingar vi drivit upp på Midsommargården under våren, som grott och frodats med avsikt att bjussas bort under den nu inställda Återvinningsdagen/SWOP:en. SWOP:en återkommer i höst, men till dess vill vi gärna ge växterna god jord och omtanke i nya krukor hos er! Likadant tänkte vi med upplevelser och inspiration från böcker: sådant som kan gro vidare.

► OBS. Vi uppmanar endast närboende eller de som kan ta sig hit genom promenad eller cykling att svänga förbi! Och självklart bara om du är helt frisk.
Regnar det ställer vi in.