Vecka 26

Vecka 26! Hoppas ni haft en härlig midsommar. Det känns som vi har gått in i en av de lummigaste, grönaste mest blomstrande faserna av juni och sommarn nu.

Vi har en riktigt varm vecka framför oss, ta hand om er i värmen och glöm inte dricka mycket vatten. Många som har ledigt kommer hänga på stränder (vilka är era favoriter närmast Kransen?) och i parker. Men på Midsommargården erbjuder vi aktiviteter för de ungdomar som vill hitta på något extra också! Föranmälan krävs, mer information och formulär på StudioUng:s sida.

🌿 MÅNDAG • Studio Konst med Andreas provar utomhusmåleri – hur är det att använda naturen som sitt motiv?⁣

🌷TISDAG • Studio Street dance med Martina, bli svettig av dans och inte bara av solen!⁣

🌸 ONSDAG-FREDAG • Studio Street art med Nabil kör graffiti-kurs med utflykter tre eftermiddagar på raken, måla tillsammans på lagliga väggar i Hornstull och i Rågsved.⁣

🌻 MÅNDAG-FREDAG • Studio Musikproduktion har sessioner fem dagar denna vecka. Små grupper innebär mycket tid med pedagog och mycket tid till enskilda projekt. ⁣

Alla studios kräver 0 erfarenhet sen innan och är kostnadsfria att delta i. För alla mellan 16-26 år!⁣ Med stöd från Studieförbundet Bilda och Kulturförvaltningen i Stockholm stad.