Kransenpodden avsnitt 1

Nu lanserar vi Kransenpodden!

Kransenpodden riktar sig till dig som är ett Kransen-fan vare sig du bor här, jobbar här, eller bara gillar att hänga här. I podden träffar vi kända och okända Kransen-profiler, gör historiska nedslag i Midsommarkransen med omnejd och tipsar om vad som händer i området. I avsnitten blandas intervjuer och reflektioner dessutom med ett historiskt nedslag någonstans i området, tillsammans med Midsommargårdens Anna El Yafi, som även är guide på Stadsmuseet. Kransenpodden är ett samarbete mellan musikern och artisten Maja Heurling, programledare för podden, och Föreningen Midsommargården, ditt lokala kulturhus.

Nu i juni släpper vi vårt första avsnitt och efter ett sommaruppehållet, i augusti, kommer avsnitt nummer två. Under hösten kommer podden med tätare intervaller. Gäst i första Kransen-podden är Hanna Schubert, som leder Kransens lokala träningsklubb Viljan.

Vi tar gärna emot tips på händelser vi kan ta upp, och personer vi borde träffa – vi strävar efter att höra så många och olika delar av Kransen som möjligt!

Maila oss på kransenpodden@midsommargarden.se med reflektioner och idéer. Vi hörs där poddar finns.

  1. Kransenpodden: begynnelsen!
Veckans gäst Hanna Schubert från Viljan träningsklubb, och Maja Heurling, programledare Kransenpodden.
Tellusborg/Svanhagen/Svandammsparken. Årtal okänt. Spårvägsmuseet
Fotonummer SM 2063-40