Musikunderhållning utanför äldreboenden i augusti

Midsommargårdens Alla kan sjunga-kör och artister bjuder på musik och skönsång i sommartid, vid sammanlagt 6 tillfällen under sommaren. I juli genomfördes 2 konserter med vissångerskan Maja Heurling. Nu i augusti arrangeras ytterligare 4 konserter, med allsångstema.

AUGUSTI: Midsommargårdens Alla kan sjunga-kör bjuder på kör- och allsång. Godbitar som alla känner igen och kan sjunga med i. Sångglädje utlovas! Kören leds vid dessa tillfällen av Marit Eriksson, ackompanjerad av Andreas Norén.

14/8 kl. 13.00 – Solberga Vård och Omsorgsboende
14/8 kl. 15.00 – Älvsjö Äldrecenter
22/8 kl 14.00 – Liseberge äldreboende
22/8 kl. 16.30 – Kastanjens seniorlägenheter

Plats meddelas senare.

Konserterna genomförs med stöd från Kulturförvaltningen i Stockholm och Socialstyrelsen, i syfte att motverka ensamhet bland äldre och erbjuda och tillgängliggöra kultur i coronakrisen.