Augusti: Välkomna till Midsommargården!


Vi längtar efter er! Coronapandemin har, och fortsätter, påverka samhället både i det stora och lilla. Efter en prövande vår och sommar, ser vi på Föreningen Midsommargården fram mot att åter välkomna besökare till vårt älskade kulturhus. Självklart utifrån försiktighet, omsorg och omtanke om varandra. 

Höstterminen drar igång nu i slutet av augusti, och vi ser fram mot att genomföra evenemang på plats i huset. Vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer, och planerar och anpassar evenemang med begränsat antal deltagande, och uppmanar alla våra besökare att hålla god handhygien och hålla avstånd även inomhus. Vid minsta symptom på sjukdom stannar både besökare och personal hemma. 

Vi håller för närvarande på att arbeta fram utförliga policy-dokument för hur vi arbetar och vistas tillsammans i lokalerna under olika typer av föreningens arrangemang och kursverksamhet. Dessa kommer finnas tillgängliga på vår hemsida inom de kommande veckorna.
Midsommargårdens nyhetsbrev augusti 2020 – avstamp inför hösten!

LÄS HÄR.

I brevet berättar vi om vad som händer nu i augusti. Höstens första Efterhäng, Te och samtalsgrupp, Familjecirkus och mer!

Vad händer i augusti?

(Tryck på rubrikerna för mer information)