Efterhäng 26/8 – I vår sånglåda

Efterhäng är mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister, en scen nära hemmet och en möjlighet att köpa enkel mat på plats för en billig penning. En gång i månaden på fyra olika platser är det Efterhäng under våren och hösten 2020!

Tid: Föreställningen börjar klockan 16.30. I coronatider har vi inget häng i anslutning till föreställningen, kom strax innan!
Pris: 50 kr/person
Adress: Telefonplan 3, 100 m från tunnelbanan

Onsdag  26 augusti  I vår sånglåda
Musikglädje runt en låda full med vänner
med Lina Forsberg och Maria Friman

Här kan du läsa mer om I vår sånglåda.

”Plötsligt en dag står den bara där. En helt förtjusande och magisk låda fylld med fantastiska sånger och en massa roliga saker att upptäcka tillsammans. Vi får träffa en liten fågel som söker skydd, två lurviga bästa vänner och ett stort paket fyllt med rytm.”

OBS: endast förköp. Biljetter hittar du på billetto.se >> HÄR.

Varmt välkomna!


Om arrangemanget Efterhäng på Midsommargården i coronatider:

Vi på Föreningen Midsommargården följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och genomför höstens arrangemang med omsorg om personal, aktörer och publik. För att skapa så trygga situationer som möjligt uppmanar vi vår publik att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, att hålla godhandhygien och hålla avstånd även inomhus.

För just Efterhäng har vi kommit fram till några särskilda riktlinjer som vi tror och hoppas att ni har förståelse för:

  • Maxtak på 40 personer i publiken.
  • Max en vuxen per barn, då vi tänker oss Efterhäng i första hand som barnens evenemang.
  • Barn under 2 år är i vanliga fall välkomna, men då Efterhäng-programmet vänder sig till barn i förskoleåldern vill vi prioritera den åldersgruppen.
  • Biljetter finns endast som förköp, för att minska trängsel i foajén.
  • Vi kommer markera ut tydliga sittplatser i Stora salen så att publiken sprider ut sig.
  • Vi kommer inte ha någon försäljning av mat eller fika innan programmet börjar. Vi uppmanar publiken att komma ca. 10 minuter innan föreställningen startar för att gå direkt in i Stora salen och inta sittplatser.