Familjecirkus hösten 2020

En del av Kultursöndagar på Midsommargården.

För vem: 
Barn och vuxna, tillsammans. 
Tid: 
14.00-15.00
Datum:
söndagar 30/8, 13/0, 27/9, 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 6/12
Plats:
Stora Salen, Midsommargården
Adress: 
Midsommargården, Telefonplan 3
Tunnelbana: 
Telefonplan
Ledare: Elin Jonzon och Anna Aro, Clowner utan gränser
Gratis att delta!


Begränsat antal platser per gång. Du väljer själv om du vill komma en gång eller flera. Du anmäler dig på plats.

I projektet Skratt för livet får barn och vuxna prova på enkla och roliga cirkus och lek-övningar, såsom akrobatik, jonglering, gå på lina, rocka rockring. Tillsammans får föräldrar och barn leka, skratta, samarbeta och utmana sig själva. Inga förkunskaper krävs – bara nyfikenhet och vilja att delta!

Om ledarna: Tillfällena leds av Elin Jonzon och Anna Aro, erfarna pedagoger och cirkusartister, som i flera år arbetat med Clowner utan Gränser. Clowner utan Gränser är en internationell organisation som arbetar runtom i världen för att sprida hopp, skratt och drömmar till barn som växer upp i krig och konflikter. Varje år åker våra artister till platser drabbade av krig och katastrofer för att möta barn som växer upp extrem utsatthet. Med skratt, lek och kreativitet verkar vi för att stärka psykosocial hälsa och välmående hos de barn som behöver det mest. Här i Sverige möter vi nyanlända barn och gör roliga aktiviteter för att ge ett varmt välkomnande till Sverige.

I samarbete med Clowner utan gränser.