Musikproduktion för asylsökande hösten 2020

Musikkurs med musikproduktion och instrument för Asylsökande

Onsdagar
Datum: 2/9 – 9/12
Klockan: 18.30-19.30 
Lärare: Brenda el Rayess
Plats: Musikstudion på Midsommargården
Adress: Telefonplan 3, Tunnelbana: Telefonplan
Anmälan: Fyll i formuläret HÄR.
Har du frågor? Kontakta Linn Holm lots@midsommargarden.se/ 072-324 21 41

Är du asylsökande över 25 år och älskar musik och vill lära dig skapa musik?

Funderar du över om dina tankar och toner kan bli en låt? Vill du spela in din egen röst när du läser eller sjunger? Vill du lära dig mer om toner, rytmer och instrument? Vill du göra egna beats med enkla appar? Kom på Musikproduktion på Midsommargården med kompositören, producenten och DJ:n Brenda el Rayess! På kursen får du en lekfull och proffsig introduktion i vad musik- och musikproduktion är. Brenda jobbar utifrån vad ni som kommer är mest intresserade av. Kursen kommer ge dig inspiration och ny kunskap oavsett om du bara är där för att testa eller om du har hållit på mycket med musik.

Nivå? Från nybörjare till den som redan kan en hel del.

Vem? För asylsökande i alla åldrar.

GRATIS!

Med stöd från Länsstyrelsen i Stockholm.

Med anledning av coronapandemin:

Alla arrangemang på Midsommargården genomförs i enlighet med rådande föreskrifter från Folkhälsomyndigheten och med omsorg om alla våra besökare, aktörer, arrangörer och personal. Vi planerar och anpassar evenemang med begränsat antal deltagande, och uppmanar alla som vistas i huset att hålla god handhygien och hålla avstånd även inomhus. Vid minsta symptom på sjukdom stannar både besökare och personal hemma.