Efterhäng 9/9 – Lilla Vattenmannen & Speed

VÄLKOMMEN PÅ EFTERHÄNG 2020!

Efterhäng är mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. Vi har tagit barnens bästa artister, en scen nära hemmet och en möjlighet att köpa enkel mat på plats för en billig penning. En gång i månaden på fyra olika platser är det Efterhäng under våren och hösten 2020! Här köper du biljett till höstens första tillfälle på Midsommargården.

Onsdag 9 september – Lilla Vattenmannen & Speed
Klimatkunskap, knas och riktigt bra låtar
med Vattenmannen och Speed

EFTERHÄNG PÅ MIDSOMMARGÅRDEN
Tid: Föreställningen börjar 16.30
Pris: 50 kr/person 
Adress: Telefonplan 3, 100 m från tunnelbanan

BILJETTLÄNK (obs obligatoriskt förköp): hittar du HÄR.

Vattenmannen och Speed dyker upp
När Vattenmannen och Speed dyker upp med sin vagn kan vad som helst hända. Lindans med vattenmannendockan, indiska reptricket och framför allt – musik! Och vilka ljudvågor de skapar: jazz, pop och reggae. Barnen är med och sjunger, dansar och diskuterar om det härliga, men också jobbiga med vatten och hav. Hur mår sjöarna och haven? Finns det hajar i Sverige? Hur fungerar vattnets kretslopp? På ett lekfullt sätt och med musikens hjälp berättar vi om och diskuterar vattenfrågor. Visst finns det problem, men de är till för att lösas. Vi kan göra det tillsammans!”

http://vattenmannenochspeed.se

Varmt välkomna!

Länk till FB-event: https://www.facebook.com/events/156961772412841/

Efterhäng arrangeras av Föreningen Midsommargården och Musikcentrum Öst. 

Om arrangemanget Efterhäng på Midsommargården i coronatider, var vänlig läs noga:

Vi på Föreningen Midsommargården följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och genomför höstens arrangemang med omsorg om personal, aktörer och publik. För att skapa så trygga situationer som möjligt uppmanar vi vår publik att stanna hemma vid minsta sjukdomssymptom, att hålla godhandhygien och hålla avstånd även inomhus.

För just Efterhäng har vi kommit fram till några särskilda riktlinjer som vi tror och hoppas att ni har förståelse för:

  • Maxtantal 40 personer i publiken.
  • Max en vuxen per barn, då vi tänker oss Efterhäng i första hand som barnens evenemang.
  • Barn under 2 år är i vanliga fall välkomna, men då Efterhäng-programmet vänder sig till barn i förskoleåldern vill vi prioritera den åldersgruppen.
  • Biljetter finns endast som förköp, för att minska trängsel och uppehåll i foajén.
  • Vi kommer markera ut tydliga sittplatser i Stora salen så att publiken sprider ut sig.
  • Vi kommer inte ha någon försäljning av mat eller fika innan programmet börjar.
  • Vi uppmanar publiken att komma ca. 10 minuter innan föreställningen startar för att gå direkt in i Stora salen och inta sittplatser. Om trängsel uppstår i kö, sprid ut er i trappan eller vänta utomhus.